www.StreetLife.tk
www.StreetLife.tk
www.StreetLife.tk
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

www.StreetLife.tk

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cateva Bancuri Haioase rau

In jos 
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Cateva Bancuri Haioase rau Empty
MesajSubiect: Cateva Bancuri Haioase rau   Cateva Bancuri Haioase rau EmptyMar Dec 23, 2008 3:10 am

O blonda la intersectie este deranjata de un copil al strazii:
-Tanti, hai da-mi si mie 10.000...
-Pleaca mai d-aici!
Peste 1 minut blonda iar la o intersectie! stupoare! acelasi copil!
-Tanti, hai da-mi si mie 10.000...
-N-auzi mah sa pleci d-aici?
Peste inca un minut, iar o intersectie, iar blonda , iar copilul:
-Tanti, daca imi dai 10.000 iti zic cum sa iesi din sensul giratoriu!

----------------------------------------------------------------------------------
Electricianul intr-un salon de reanimare, toti conectati la aparate de mentinere a vietii.
Electricianul baga capul pe usa:
- Baieti, luati o gura mare de aer ca schimb o siguranta!

----------------------------------------------------------------------------------
In mijlocul luptei , Stefan ii zice lui Mahomed : bai Mahomede , de ce ne omoram aici ca prostii ? Iti propun ceva , maine facem o bataie intre caini . De acord ?
Mahomed : Bine !
A doua zi , Mahomed vine cu un caine urias , demonic iar Stefan se prezinta cu o potaie mica , amarata . Cand li se da drumul , ala mic il inghite pe ala mare .
Mahomed : aoleuuuuu Stefane , tu stii cati bani am cheltuit sa il ingrijesc pe asta ???? .
Stefan :dar tu stii cat m-a costat sa-i fac operatie estetica la crocodil ?????????
Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cand tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe:
- ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!" Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba:
- De ce tipi asa? Crezi ca nu sunt in stare sa prajesc un ou??? Barbatul raspunde foarte calm:
- Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu când conduc masina si tu stai linga mine si tipi...
Super-stire! Un studiu independent a dovedit ca ,cei care sunt deprimati, nemultumiti,depresivi,stressati,frustrati
citesc acest mesaj cu mana pe MOUSE ! ... Acum degeaba o iei de pe mouse..!
Alinuta lipseste 3 zile de la scoala. Cand vine o intreaba invatatoarea: De ce nu ai venit la scoala?
Alinuta: A murit mama!
Invatatoarea: Cum a murit?
Alinuta: A batut un cui in perete si s-a lovit cu ciocanul peste deget.
Invatatoarea: Bine, bine, dar nu se moare din asta.
Alinuta: Se chinuia prea mult si tatei i s-a facut mila de ea si-a impuscat-o.
Level 0

Data de inscriere : 13/01/2009

Cateva Bancuri Haioase rau Empty
MesajSubiect: Re: Cateva Bancuri Haioase rau   Cateva Bancuri Haioase rau EmptyVin Ian 23, 2009 1:48 pm

=)) ce truu Smile)) bravo
Sus In jos

Cateva Bancuri Haioase rau
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» bancuri haioase 2
» cateva programe
» cateva link-uri cu jocuri
» Bancuri haioase 3
» Bancuri haioase 3